SHANGHAI COREWIRE INDUSTRY CO., LTD

Hva er bruken av piggtråd

Piggtråd, også kjent som piggtråd, noen ganger ødelagt som bobbed wire eller bob wire, er en type stål gjerdetråd konstruert med skarpe kanter eller punkter arrangert i intervaller langs trådene.

piggtråd-1

Det brukes til å bygge rimelige gjerder og brukes på toppen av vegger rundt sikret eiendom.Piggtråd tvinnes og flettes av helautomatiske piggtrådmaskiner.Få piggtrådmaskin av beste kvalitet fra SHANGHAI COREWIRE.

Denne maskinen er enkel å betjene, fleksibel i justering, lavere inngang, høyere ytelse og høy kvalitet.Utstyret vårt vil bli testet på forhånd i vår fabrikk før sending, og det kan starte produksjonen direkte så snart det ankommer fabrikken.

maskin til å lage piggtråd

Piggtrådgjerde brukes hovedsakelig i industri, landbruk, husdyrhold, motorvei, skogvern og så videre.Piggtråd er en ny type beskyttelsesnett, som har fordelene med slående avskrekkende effekt, vakkert utseende, praktisk konstruksjon, økonomisk og praktisk.Her er fem vanlige bruksområder for et piggtrådgjerde.

  • Begrensning

En av hovedgrunnene til å ha et piggtrådgjerde er inneslutning.Gjerder kan brukes på denne måten både i menneskelig og ikke-menneskelig kapasitet.Fengsler kjører vanligvis piggtrådgjerder kjent som barbertråd langs fengselsmurene.Hvis fanger prøver å rømme, risikerer de å bli skadet på grunn av de skarpe punktene på ledningene.Piggtråd brukes også til å inneholde dyr på gårder.Ledningen stopper husdyr fra å stikke av og hindrer bøndene i å tape store mengder penger.Noen piggtrådgjerder kan også ha strøm gjennom seg som gjør dem dobbelt så effektive.

  •  Beskyttelse

Beskyttelse er en sentral grunn til å ha et piggtrådgjerde.Gjerdet kan legges rundt et bestemt område for å hindre at alt kommer inn.Eksempler på dette kan komme i forsøk på å holde dyr borte fra grønnsaksplassen din eller premieblomster under varme netter om sommeren.Bønder vil bruke et piggtrådgjerde for å beskytte verdifulle avlinger fra streifende dyr.Dette kan vanligvis dekke store avstander.

  • Inndeling

Piggtrådgjerder blir sett på som gode måter å dele opp landområder og holde dem adskilt.Det er fortsatt eksisterende eksempler på piggtrådgjerder som deler separate stater og byer.Imidlertid forhindrer de fleste statlige forskrifter nå dette, noe som betyr at de er vanskeligere å finne.Hvis noen har et problem med jorddelingen og ønsker å flytte gjerdet, vil de påføre seg selv skade, derav det faktum at lovgivningen nå er mye strammere for bruk av piggtråd.

v2-3a79383907cac73e4461ecfde6c0446e_r

  • Avskrekkende midler

Piggtrådgjerder kan brukes som en avskrekkende selv om brukeren ikke har noen ting de egentlig ønsker å beskytte.Piggtråd er billig og ganske tilgjengelig, noe som betyr at det er kostnadseffektivt å kjøpe noe for å lage et gjerde.Togselskaper fortsetter å kjøre piggtrådgjerder langs siden av jernbaner som en måte å avskrekke publikum fra å få tilgang til jernbanespor.Imidlertid kjører mange selskaper også piggtråd som et middel til å avskrekke potensielle tyverier fra eiendommen deres.

  • Hæren

Piggtrådgjerder er veldig populære i hæren.De brukes på treningsbaner over hele landet.De blir sett på som en veldig populær måte å kunne simulere en rekke kampforhold.De kan også brukes i teambyggingsøvelser som en måte å øke tilliten og moralen blant tropper.Piggtrådgjerder er også en populær måte å teste styrken og stivheten på mange materialer som klær og utstyr, da soldater må jobbe seg gjennom de skarpe punktene under treningsøvelser.

pigget -1

Piggtråd dannes ganske enkelt ved å tvinne harde stykker tråd sammen for å danne punkter på forskjellige steder.Det er et billigere og raskere alternativ til å bygge en stor og forseggjort gjerdekonstruksjon av tre eller stein.


Innleggstid: 10. september 2021