SHANGHAI COREWIRE INDUSTRY CO., LTD

Frakt nyheter

Denne mølletypen TM-76Q brukes spesielt til å produsere φ19,05~76,2mm, φ0,4-2,5mm høyfrekvent rettsømsveiset rør og rør og tilsvarende firkantrør og spesialformet rør.

ERW-rørmøllen er kjennetegnet med høystyrkedesign, materialvalg, presisjonsmaskinering omdømme og bred beskyttelse fra utenlandske og innenlandske kunder.

Rullehastigheten kan justeres tilsvarende innenfor passende rørdiameter og veggtykkelse.Etterbehandlingsrør kan ha rund, firkantet eller rektangulær form i henhold til kravene.

Materiale HR/CR karbonstål, GI,
Rørstørrelse 
Rund størrelse φ19,05~φ76,2mm*0,5~2,5mm
Torget 16*16~60*60mm*0,5~2,0mm
Rektangel 20*15~80*40mm*0,5~2,0mm(a*b≤2:1)
Rørlengde 4,0m-6,0m
Mill sveisehastighet 30~100m/min
Driftsretning høyre til venstre (sett fra operatørsiden)

Generell behandling

Stålstrimler-Dobbelthodet uncoiler-Strip hodeskjærer og TIG-stumsveiserstasjon- Horisontal spiralakkumulatorgruppe- Forming M/C- Emulsjonsvannkjøleseksjon- Dimensjonering M/C- Flyvende sag under datakontroll- Transportørbord med dobbel sidedumping med trekant kicker.

Tredjepartsinspeksjon

På grunn av den globale epidemien kunne ikke kunden komme direkte til fabrikken for å inspisere varene, så de betrodde et tredjepartsbyrå til å inspisere varene.
Denne TM-76Q høyhastighets ERW rør- og rørsveisemaskinen er satt sammen og pakket og klar for inspeksjon.Tell utstyret, aksel for horisontal rulling fra reservedel ble kontrollert.

Varelevering

Fabrikkfraktavdelingen vil ordne pakkelisten over varene på forhånd i henhold til maskinens lengde, bredde og høydedimensjoner.
Vi vil også lage lastebilder for kunder i henhold til bildene fra pakkestedet.
Én beholder tilsvarer én lasting av bilder.

Kvalitetskontroll

Vi har den ene kvalitetsavdelingen, som sørger for at materialet til råvarene er bra, og sørger for at maskinen går jevnt.12 måneders garanti og livslang teknisk støtte.

FRAKTNYHETER1

Innleggstid: 02. desember 2020